инфрачервен отоплителен уред с принт стъкло за къщи

Image Description
инфрачервен отоплителен уред с принт стъкло за къщи


Представяме Ви инфрачервен отоплителен уред с принт стъкло за отопление от най-ново поколение на принципа на инфрачервено излъчване.
Асортиментът ни включва както нисковълнови инфрачервен отоплителен уред с принт стъкло за къщи,които предлагаме за външно отопление,така и дълговълнови за вътрешна употреба.
инфрачервен отоплителен уред с принт стъкло според визията и вида си могат да станат прекрасно и икономично допълнение за Вашия интериор.
Използвайки нанотехнологиите за инфрачервен отоплителен уред с принт стъкло за отопление на телата,а не на въздуха,се постига и по-чиста среда за работа и живот,в сравнение с конвекционалните уреди,затоплящи въздуха.
Пишете ни относно помещението,което желаете да отоплявате с инфрачервен отоплителен уред с принт стъкло с посочени параметри за квадратура и изолация,за да Ви консултираме максимално точно относно подходящия вид инфраред отоплително тяло.

......

Каталожен номер: 221-24014-449

Availability: 26 in stock

Изпратете запитване относно инфрачервен отоплителен уред с принт стъкло за къщи

Желаете ли да ви предложим подобен алтернативен продукт в случай че към момента нямаме наличен или не можем да произведем такъв ?

* Задължителни полета

Вашето запитване е прието под No. 00000