Антиалергенни инфрачервен отоплителен уред с принт стъкло

Image Description
Антиалергенни инфрачервен отоплителен уред с принт стъкло


Представените от нашата фирма инфрачервен отоплителен уред с принт стъкло са отлична комбинация на стил,спестяващ енергия.
Асортиментът ни включва както нисковълнови Антиалергенни инфрачервен отоплителен уред с принт стъкло,които предлагаме за външно отопление,така и дълговълнови за вътрешна употреба.
инфрачервен отоплителен уред с принт стъкло се предлагат в различни размери и визии-огледало,бяло и черно стъкло,както и с дизайнерски изображения по Ваш вкус.
Освен икономичност и стил,важна характеристика на инфрачервен отоплителен уред с принт стъкло е постигането на по-здравословна среда за клиента-без затопляне и движение на въздуха,както и без предпоставки за прах в помещението-вариант за деца и алергични хора.
Пишете ни за конкретна информация,споделяйки квадратурата и степента на изолация на помещението,за да бъдем максимално точни в съдействието си към Вас за инфрачервен отоплителен уред с принт стъкло

......

Каталожен номер: 229-24014-449

Availability: 26 in stock

Изпратете запитване относно Антиалергенни инфрачервен отоплителен уред с принт стъкло

Желаете ли да ви предложим подобен алтернативен продукт в случай че към момента нямаме наличен или не можем да произведем такъв ?

* Задължителни полета

Вашето запитване е прието под No. 00000